•  KÄNDA VARUMÄRKEN
  •  SNABB LEVERANS
  •  FRAKT 79KR,  FRI RETURFRAKT INGÅR INOM SVERIGE!!

 Logga in
 Språk
 Sök

Logga in

X

Välj språk och valuta

Svenska (SEK)
English (EUR)

Köp- & Leveransvillkor

När du handlar hos oss kommer du först att få en orderbekräftelse som betyder att din beställning gått igenom. 
Därefter hanterar och packar vi din beställning och det är först när du fått leveransbekräftelse som din order är godkänd. Vi skickar ej varor till personer under 18 år. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och prisjusteringar samt förbehåller oss rätten att ändra eventuella prisfel efter lagd beställning. 

Känn dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Vi följer lagen.
Dina sparade uppgifter hos oss om du loggat in och skapat ett personligt inlogg kan du när som ta bort genom att logga in som kund med dina uppgifter och sen begära att bli glömd och även exportera dina uppgifter vi har på dig. Allt detta gör du enkelt när du loggat in och går till mina sidor. Har du frågor kontakta oss.


BETALSÄTT
Vi jobbar med Klarna Checkout och våra betalsätt är Klarna Faktura, Klarna Konto, kortbetalning och direktbetalning, Pay Pal.
Efter att du klickat på Slutför köp blir ditt betalsätt automatiskt Klarna Faktura, därefter kan du välja om du önskar byta betalsätt och även om du vill ha pappersfaktura istället för att få den på mejl. Alla frågor angående betalningar och fakturor tas med Klarna. 
Du når dem på 08 - 120 120 10

Nedan hittar ni information om Klarnas köpvillkor:
Klarna Faktura
Klarna Delbetalning


FRAKT
Den minsta summan för beställningar är 300 kr inklusive frakavgift.
79kr frakt på alla beställningar inom Sverige då ingår fri returfraktsedel(returfrakt ingår) och ska användas vid din retur. Om du returnerar din order ska frakten betalas och regleras på din faktura.

LEVERANS
Vi skickar ditt paket med Svenska Posten AB och du får sms/avi om att hämta ditt paket på närmaste postutlämningsställe. Det brukar ta 1-2 dagar innan du får din leverans.
Det är endast du vars namn som står på beställningen som kan hämta ut ditt paket. Om du skickar någon annan att hämta ut ditt paket måste den personen ha både sin egen och din legitimation med sig. Var noga med att hämta ut ditt paket inom 10 dagar från att du fått sms/avi. 

Outlösta paket i vår butik eller till ombud omfattas ej av ångerätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på 200 kr som vi fakturerar dig. Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att hantera din beställning samt mottagit det i retur. Har du beställt och inte hämtat ut mer än 2 ggr förbehåller vi oss rätten att makulera din nästa order.


RETUR/ÅNGERRÄTT
Om du önskar returnera något, var vänlig skicka med din retursedel ifylld som du fick med i paketet eller en lapp med ditt namn så vi vet vem paketet är ifrån. Det går också bra att komma till butiken och returnera din beställning. Vid eventuella kampanjer där du får en vara när du handlar för ett visst belopp ska denna skickas tilbaka också om du inte behåller den vara du ska betala för. Annars debiteras du för kostnaden för den vara du fått med.
RETUREN hanteras inom 10 dagar från det att vi fått paketet till oss.

Returen ska vara oanvänd och alla prislappar kvar på plagget/kartong. Skokartong ska vara med samt oförstörd. 

BYTEN
Om du vill byta din vara mot en annan storlek eller en annan vara, lägger du helt enkelt en ny beställning på det du önskar byta till. När vi sedan mottagit din retur makulerar vi den gamla ordern.

Vid returer använd retursedel du fått i ditt paket av oss, då betalar du inget för reutfrakten.
Om du väljer att returnera hela din order, uppdateras din faktura med 59kr fraktavgift som du måste betala när du returnerat varan.
Skulle du sakna retursedel är vår adress denna men vi ser helst att du ber om en ny. Maila oss på order@elinmaria.se
Returadressen är:
Elin Maria AB
Rådhustorget 2
63340 Eskilstuna

Du som kund har öppet köp i 14 dagar från att du hämtat ut ditt paket och det gäller även på reavaror. Vi tar inte i mot returer utanför öppetköptiden. Paket utanför öppetköp tiden debiteras en avgift på 200 kr.

Vi kan inte befria dig från fakturan/återbetala förrän vi mottagit varan som ska vara oanvänd och ha sin prislapp kvar.  Om så inte är fallet kommer en värdeminskning på upp till 100% av varans värde att dras när vi gör din retur.


REKLAMATIONER
Du har rätt att reklamera en vara om det kan antas vara ett tillverkningsfel. Kontakta oss först på order@elinmaria.se innan du skickar varan.

SKICKA TILL UTLANDET
Vi skickar bara till länder inom EU ex. Sverige, Danmark och Finland. Skickar ej till länder utanför EU ex. Norge.

SEKRETESS: Vi lämnar aldrig ut din e-mailadress eller information om dig som kund till en tredje part. Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev gör du det enkelt längst ner på vår sida
under NYHETSBREV. 

Vi gör vårt yttersta för att återge alla plagg så bra som möjligt på webbshopen. Ibland kan det vara svårt att få till rätt färg på plaggen och ibland kan det vara inställningen på datorn som gör att det inte blir riktigt samma färg.

Vi förbehåller oss rätten att inte aktivera din beställning om varan du beställt är slutsåld. 
Vi meddelar dig då på mail.


Elin Maria AB
Rådhustorget 2
633 40 Eskilstuna
reg.5567450936