•  KÄNDA VARUMÄRKEN
  •  SNABB LEVERANS
  •  FRI FRAKT ÖVER 500 SEK

 Logga in
 Språk
 Sök

Logga in

X

Välj språk och valuta

Svenska (SEK)
English (EUR)
När du handlar hos oss kommer du först att få en orderbekräftelse som betyder att din beställning gått igenom. 
Därefter hanterar och packar vi din beställning och det är först när du fått leveransbekräftelse som din order är godkänd. Vi skickar ej varor till personer under 18 år. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och prisjusteringar samt förbehåller oss rätten att ändra eventuella prisfel efter lagd beställning. 


BETALSÄTT
Vi jobbar med Klarna Checkout och våra betalsätt är Klarna Faktura, Klarna Konto, kortbetalning och direktbetalning, Pay Pal.
Efter att du klickat på Slutför köp blir ditt betalsätt automatiskt Klarna Faktura, därefter kan du välja om du önskar byta betalsätt och även om du vill ha pappersfaktura istället för att få den på mejl. Alla frågor angående betalningar och fakturor tas med Klarna. 
Du når dem på 08 - 120 120 10

Nedan hittar ni information om Klarnas köpvillkor:
Klarna Faktura
Klarna Delbetalning


FRAKT
Den minsta summan för beställningar är 300 kr inklusive frakavgift.
Vi har fraktfritt på beställningar över 500 kr och under 500 kr tillkommer en fraktavgift på 39 kr. 


LEVERANS
Vi skickar ditt paket med Svenska Posten AB och du får sms/avi om att hämta ditt paket på närmaste postutlämningsställe. Det brukar ta 1-2 dagar innan du får din leverans.
Det är endast du vars namn som står på beställningen som kan hämta ut ditt paket. Om du skickar någon annan att hämta ut ditt paket måste den personen ha både sin egen och din legitimation med sig. Var noga med att hämta ut ditt paket inom 10 dagar från att du fått sms/avi. 

Outlösta paket omfattas ej av ångerätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på 200 kr som vi fakturerar dig. Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.


RETUR/ÅNGERRÄTT
Om du önskar returnera något, var vänlig skicka med din retursedel ifylld som du fick med i paketet eller en lapp med ditt namn så vi vet vem paketet är ifrån. Det går också bra att komma till butiken och returnera din beställning.

BYTEN
Om du vill byta din vara mot en annan storlek eller en annan vara, lägger du helt enkelt en ny beställning på det du önskar byta till. När vi sedan mottagit din retur makulerar vi den gamla ordern.

Vid returer använd retursedel du fått i ditt paket av oss, då betalar du inget för reutfrakten.
Om du väljer att returnera en vara som kostat under 500 kr och som du fått fraktavgift på måste den avgiften ändå betalas när du returnerat varan.
Skulle du sakna retursedel är vår adress denna. 
Returadressen är:
Elin Maria AB
Rådhustorget 2
63340 Eskilstuna

Du som kund har öppet köp i 14 dagar från att du hämtat ut ditt paket och det gäller även på reavaror. Vi tar inte i mot returer utanför öppetköptiden.

Vi kan inte befria dig från fakturan/återbetala förrän vi mottagit varan som ska vara oanvänd och ha sin prislapp kvar. 


REKLAMATIONER
Du har rätt att reklamera en vara om det kan antas vara ett tillverkningsfel. Kontakta oss först på order@elinmaria.se innan du skickar varan.

SKICKA TILL UTLANDET
Vi skickar bara till länder inom EU ex. Sverige, Danmark och Finland. Skickar ej till länder utanför EU ex. Norge.

SEKRETESS: Vi lämnar aldrig ut din e-mailadress eller information om dig som kund till en tredje part. 

Vi gör vårt yttersta för att återge alla plagg så bra som möjligt på webbshopen. Ibland kan det vara svårt att få till rätt färg på plaggen och ibland kan det vara inställningen på datorn som gör att det inte blir riktigt samma färg.