•  KÄNDA VARUMÄRKEN
  •  1-3 DAGAR LEVERANS
  •  FRAKT 79KR, FRI RETURFRAKT INGÅR INOM SVERIGE!!

 Logga in
 Språk
 Sök

Logga in

X

Välj språk och valuta

Svenska (SEK)
English (EUR)

DIEMME

Diemme är ett exklusivt varumärke med en kollektion som sträcker sig från sneakers till bergsklättringsstövlar anpassade för stadsbruk. Ambitionen är att producera hantverksvaror av högsta kvalitet med en exceptionell komfortnivå, med progressiv design såväl som skarpt utförda  med inslag i klassisk stil.

Alla Diemme-skor tillverkas i Italien på Calzaturificio Diemme-fabriken i Onè di Fonte, Veneto. Den lilla staden i nordöstra Italien anses vara ett av de viktigaste områdena för produktion och forskning av prestandaskor. Diemme bygger på regionens rika arv för att skapa en modern produkt byggd på en grund av prestationsdrivna produktionsmetoder. Varje produktionssteg utförs lokalt i Veneto.

Diemme, som grundades och leds av bröderna Dennis och Maico Signor, har 25 års erfarenhet inom utomhus- och prestationssegmenten, samt producerar för varumärken som Maison Martin Margiela, Chanel, Bottega Veneta och japanska kultmärken som Nonnative och Victim.

Alla parter, från design till utveckling till produktion, är engagerade i att göra en produkt av högsta kvalitet. Som ett vertikalt integrerat privat företag centraliserat under ett tak, har Diemme en unik position att arbeta med världens mest avancerade läder och material.